Η εταιρεία LILLYTOS δραστηριοποιείται στον τομέα των ταμειακών και φωτοτυπικών μηχανών από το 1967. Στην πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία της, η Εταιρεία παρέχει επώνυμο και αξιόπιστο εξοπλισμό, συνοδευόμενο από άριστη τεχνική υποστήριξη.


Η συνέπεια μας στην παροχή ποιοτικού εξοπλισμού και υπηρεσιών,
έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πέραν των 8,000 πελατών.


Πρωτοπορεί και ηγείται στον τομέα του φορολογικού εξοπλισμού επιτυγχάνοντας:
  • Την πρώτη Παγκύπρια έγκριση φορολογικής ταμειακής μηχανής το 1994.
  • Την πρώτη Παγκύπρια έγκριση φορολογικού εκτυπωτή το 1995.
  • Την πρώτη Παγκύπρια έγκριση φορολογικού μηχανισμού σήμανσης το 2010.

Μετά από αναδιοργάνωση για περισσότερη ευελιξία και εξειδίκευση το 2014, η Εταιρεία ασχολείται αποκλειστικά με τη διάθεση και υποστήριξη φορολογικών ταμειακών μηχανών και εμπορικών συστημάτων πληροφορικής.

Στελεχωμένη από επαγγελματίες με τεχνογνωσία και εμπειρία πέραν των 20 χρόνων, προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη.


Νιώθουμε προσωπικά υπεύθυνοι για την παροχή
άψογης εξυπηρέτησης.


Η Εταιρεία εφαρμόζει «πράσινη πολιτική» και είναι συμβεβλημένη με τους οργανισμούς ανακύκλωσης GREEN DOT, ΑΦΗΣ και WEEE Κύπρου της οποίας είναι και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας LILLYTOS , είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταμειακών και Εμπορικών Συστημάτων (μέλος του ΚΕΒΕ).

Η Εταιρεία διατηρεί μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές όπως, TOSHIBA από το 1983, CASIO από το 1985, IBM από το 1998, MAT από το 2004, STAR από το 2005, HONEYWELL από το 2006 και POSLAB από το 2008.

Το 2019, ενισχύοντας την υπεροχή της, έχει συνάψει συνεργασία με ακόμα τέσσερις κορυφαίους κατασκευαστές ταμειακών συστημάτων και περιφερειακών συσκευών: AURES, OKPOS, DATALOGIC και ZEBRA.

MAIN MENU
PRODUCTS